Σεισμοσ Χαλκιδα - Seismos Twra Sth Xalkida E8nos

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη χαλκίδα. Ένας ακόμα σεισμός, ο τρίτος σε διάστημα λίγων ωρών, αναστάτωσε τους κατοίκους της χαλκίδας το μεσημέρι της τετάρτης (23/02). Σεισμός 3,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα τετάρτη (23.2.2022) στην περιοχή της χαλκίδας με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή στα .

Με αποτέλεσμα η δόνηση να γίνει αισθητή σε πολλές περιοχές. Seismos Twra Sth Xalkida E8nos
Seismos Twra Sth Xalkida E8nos from cdn.ethnos.gr
Evima team 23.02.2022 | 14:49 . Ένας ακόμα σεισμός, ο τρίτος σε διάστημα λίγων ωρών, αναστάτωσε τους κατοίκους της χαλκίδας το μεσημέρι της τετάρτης (23/02). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (αναθεωρημένη λύση) ο σεισμός είχε επίκεντρο την χαλκίδα και συγκεκριμένα 4 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της . Δβδ της χαλκίδας και έγινε αισθητός στην αττική, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 12,5χλμ. Σεισμός 3,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα τετάρτη (23.2.2022) στην περιοχή της χαλκίδας με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή στα .

Κατά το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ο σεισμός .

Ένας ακόμα σεισμός, ο τρίτος σε διάστημα λίγων ωρών, αναστάτωσε τους κατοίκους της χαλκίδας το μεσημέρι της τετάρτης (23/02). Η έντονη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ωρών συνεχίζεται στην χαλκίδα. Σύμφωνα με το εργαστήριο σεισμολογίας του πανεπιστημίου αθηνών . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη χαλκίδα λίγο πριν τις 15.00 της τετάρτης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό . Δβδ της χαλκίδας και έγινε αισθητός στην αττική, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 12,5χλμ. Σεισμός 3,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα τετάρτη (23.2.2022) στην περιοχή της χαλκίδας με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή στα . Κατά το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ο σεισμός . Evima team 23.02.2022 | 14:49 . Με αποτέλεσμα η δόνηση να γίνει αισθητή σε πολλές περιοχές.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη χαλκίδα λίγο πριν τις 15.00 της τετάρτης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό . Η έντονη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ωρών συνεχίζεται στην χαλκίδα. Ένας ακόμα σεισμός, ο τρίτος σε διάστημα λίγων ωρών, αναστάτωσε τους κατοίκους της χαλκίδας το μεσημέρι της τετάρτης (23/02).

Η έντονη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ωρών συνεχίζεται στην χαλκίδα. Diplos Seismos 5 2 Rixter Ston Eyboiko Ellada Eidhseis
Diplos Seismos 5 2 Rixter Ston Eyboiko Ellada Eidhseis from files.thetoc.gr
Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη χαλκίδα. Η έντονη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ωρών συνεχίζεται στην χαλκίδα. Σεισμός 3,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα τετάρτη (23.2.2022) στην περιοχή της χαλκίδας με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή στα . Ένας ακόμα σεισμός, ο τρίτος σε διάστημα λίγων ωρών, αναστάτωσε τους κατοίκους της χαλκίδας το μεσημέρι της τετάρτης (23/02). Δβδ της χαλκίδας και έγινε αισθητός στην αττική, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 12,5χλμ.

Η έντονη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ωρών συνεχίζεται στην χαλκίδα.

Κατά το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ο σεισμός . Σεισμός ταρακούνησε τους κατοίκους · το εστιακό βάθος ήταν μόλις 5 χλμ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη χαλκίδα λίγο πριν τις 15.00 της τετάρτης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό . Με αποτέλεσμα η δόνηση να γίνει αισθητή σε πολλές περιοχές. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (αναθεωρημένη λύση) ο σεισμός είχε επίκεντρο την χαλκίδα και συγκεκριμένα 4 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της . Σεισμός 3,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα τετάρτη (23.2.2022) στην περιοχή της χαλκίδας με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή στα . Δβδ της χαλκίδας και έγινε αισθητός στην αττική, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 12,5χλμ. Evima team 23.02.2022 | 14:49 . Ένας ακόμα σεισμός, ο τρίτος σε διάστημα λίγων ωρών, αναστάτωσε τους κατοίκους της χαλκίδας το μεσημέρι της τετάρτης (23/02).

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη χαλκίδα λίγο πριν τις 15.00 της τετάρτης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη χαλκίδα. Σύμφωνα με το εργαστήριο σεισμολογίας του πανεπιστημίου αθηνών .

Δβδ της χαλκίδας και έγινε αισθητός στην αττική, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 12,5χλμ. Seismos 3 6 Rixter Sth Xalkida
Seismos 3 6 Rixter Sth Xalkida from www.zougla.gr
Κατά το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ο σεισμός . Ένας ακόμα σεισμός, ο τρίτος σε διάστημα λίγων ωρών, αναστάτωσε τους κατοίκους της χαλκίδας το μεσημέρι της τετάρτης (23/02). Δβδ της χαλκίδας και έγινε αισθητός στην αττική, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 12,5χλμ. Σύμφωνα με το εργαστήριο σεισμολογίας του πανεπιστημίου αθηνών . Η έντονη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ωρών συνεχίζεται στην χαλκίδα.

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη χαλκίδα.

Κατά το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ο σεισμός . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη χαλκίδα λίγο πριν τις 15.00 της τετάρτης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό . Ένας ακόμα σεισμός, ο τρίτος σε διάστημα λίγων ωρών, αναστάτωσε τους κατοίκους της χαλκίδας το μεσημέρι της τετάρτης (23/02). Η έντονη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ωρών συνεχίζεται στην χαλκίδα. Σεισμός ταρακούνησε τους κατοίκους · το εστιακό βάθος ήταν μόλις 5 χλμ. Evima team 23.02.2022 | 14:49 . Σεισμός 3,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα τετάρτη (23.2.2022) στην περιοχή της χαλκίδας με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή στα . Δβδ της χαλκίδας και έγινε αισθητός στην αττική, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 12,5χλμ. Ένας ακόμα σεισμός, ο τρίτος σε διάστημα λίγων ωρών, αναστάτωσε τους κατοίκους της χαλκίδας το μεσημέρι της τετάρτης (23/02).

Σεισμοσ Χαλκιδα - Seismos Twra Sth Xalkida E8nos. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (αναθεωρημένη λύση) ο σεισμός είχε επίκεντρο την χαλκίδα και συγκεκριμένα 4 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της . Δβδ της χαλκίδας και έγινε αισθητός στην αττική, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 12,5χλμ. Με αποτέλεσμα η δόνηση να γίνει αισθητή σε πολλές περιοχές.

Post a Comment

Previous Post Next Post